Как да продадете имота си на възможно най-висока цена?

как да продадеш имот на най-добра цена

Какво може да направите, за да продадете имота си на възможно най-добра цена? В статията ще срещнете идеи, които може да използвате преди да започнете с продажбата на Вашия имот. Тези малки промени ще оставят едно приятно чувство в купувачите за Вашия дом – усещане за повече пространство, светлина, място за багаж, топлина и сигурност. За да придадете търговски вид на имота, основно трябва да отделите време, не се изискват специални умения.

Създайте положителни чувства в потенциалните купувачи и изпъкнете пред конкуренцията със следните стъпки:

1. Много често от улягане на сградата или напукване на шпакловката има пукнатини по стените.

Това е съвсем нормално. Дали са поправени веднага и с какво качество, прави впечатление на купувача и влияе на преценката му за цялостното състояние на имота. Навременно откриване и лека поправка защитава максимално инвестицията ви на възможно най-добрата цена.

2. Върнете живота в помещенията на Вашия имот с промяна на десените в отделните стаи.

Пребоядисайте или сменете тапетите. Това е бързо и лесно решение, което не изисква влагане на много средства. Изберете неутрален и класически стил.

3. Добавете повече пространство и стил с огледала и картини в дома Ви.

4. Един от най-често срещаните недостатъци, които изтъкват купувачите, е липсата на малко складово помещение за багаж или на килер, маза.

Открийте в търговската мрежа, органайзера за Вашият багаж, които да заеме неизползвано място в стаите или в помощните помещения на Вашия дом. Идеята е да създадете „фалшив килер“, който да е част от стаята.

5. С помощта на стайни растения създайте уют във Вашия дом.

Ще се изненадате приятно, когато разберете колко много варианти имате на достъпни цени. Използвайте различни видове саксии и вази, за да придадете допълнително усещане за топлина.

6. Предайте нов вид на банята си с цветни декорации – завеси, комплект за баня, дори и някоя цветна шапка за баня също върши работа.

Не забравяйте чистота е най-важна. Винаги когато показвате имота се погрижете банята да е чиста и капака на тоалетната чиния да е затворен.

7. Изрядна и точна документация е следващата стъпка, която трябва да предприемете, за да се радвате на безпроблемна продажба.

В град Варна често ставаме свидетели на грешно нанесени обекти в кадастралната карта. Към днешна дата скиците са вече без срок на валидност, така че може да си извадите този документ предварително и да сте спокойни, че всичко е коректно нанесено. При къщи и парцели нещата са доста по комплексни.

Най-важната стъпка за продажба на Вашия имот е да наемете точния консултант. Как да го изберете? Задавайте въпроси, разберете неговия опит, знания и умения. Изберете професионалист за да не мислите за нито един етап от продажбата на имота. Твоят консултант е този, които ще те преведе през целия процес безпроблемно и ще сключиш сделка на максимално най-добрата цена.

Още полезни съвети за продажба на недвижим имот може да прочетете тук.

Свържи се с мен, Твоят личен консултант!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top