Национална консултантска среща 2019 – Дигитализацията и нашата еволюция!

Национална консултантска среща

През Май месец се състоя Национален Консултантски Съвет 2019 за Адрес и Имотека. Събитието се проведе в София в рамките на два дни. Брокери на двете компании от цялата страна се събираме, за да обменим опит, да се запознаем с новите тенденции в сферата и проектите, по които работи мениджмънтът.

Тази година фокусът беше върху социалните медии, изцяло новия сайт на Имотека и система за подбор на оферти в помощ на консултантите.

Тенденции в социалния маркетинг

В първия панел, Изпълнителния директор на ИмотекаЛюба Атанасова представи част от тенденциите в Социалния маркетинг. Тя наблегна на разликите на популяризирането на един консултант от преди 15 години и днес. В момента активно се работи в Социалните мрежи – Facebook и Instagram са само малка част от примерите, които бяха дадени по време на презентацията.

Г-жа Атанасова наблегна на добрите практики и колегите, които активно работят онлайн. Радвам се, че посоката, която съм избрала за развитие и активна реклама съвпада с вижданията и стратегията за развитие на компанията, в която работя. Отношението и концепцията ми за работа беше даден като пример за добра практика. Освен активната работа на колеги от София, като Явор Пейчев и Галя Кутулева, ми направи голямо впечатление и събитието – Lozenec Life, което се организира от колеги в кантора „Княз Батенберг“, отново от София.

Люба Атанасова разгледа и присъствието на двете компании в Google. Реалната оценка от нашите клиенти в ревютата, които всеки има възможност свободно да сподели е важно. Удоволствието от добре свършената работа и благодарността от нашите клиенти е движестата сила в работа ни.

Имотека с нов сайт!

Новината за нов сайт на Имотека беше една от най-вълнуващите за мен. Знаейки колко е трудно, време отнемащо и скъпо създаването на модерен и лесен за употреба сайт, с нетърпение очаквам да го видя в действие – достъпен и интуитивен начин по който купувачите ще виждат всичката необходима информация не само от компютъра си, а и от телефона си. Лесен, красив и модерен това, което ще получим от новия сайт. Горещите оферти ще имат предимство, т.е. атрактивните предложения ще се виждат първи. Всеки клиент, които желае да продаде имота си на максимално добри условия ще получи най-добрата реклама, за да може да достигне до всеки един потенциален купувач. Има още безброй изненади, които ще откриете след 01.07 на imoteka.bg, за сега ще ги запазя в тайна.

Във втората част на събитието Изпълнителния директор на АдресГергана Тенекеджиева наблегна на това как да работим умно, целенасочено и къде. Обърна сериозно внимание на подобренията в нашата вътрешна система и как те работят в услуга на брокера. Робо Брокерът е част от новите проекти на Адрес и Имотека, г-жа Тенекеджиева повдигна завесата на представянето на тази нова функция, която ще имаме възможността да използваме. Как тази умна търсачка ще помага на нашите клиенти – продавачите да имат достъп до пазарна информация, техните обекти да достигнат до клиенти и колеги в максимална степен. Купувачите да видят най-много имоти за бюджета си.

Социални мрежи и Социален маркетинг

В третия панел се състоя Workshop, в който колеги от цялата страна споделихме начина си на работа в Социалните мрежи. Аз бях една от поканените да разкажа за моите полезни практики и как помагам на клиентите, с които работя посредством Социалeн маркетинг. Отличното представяне на обектите и достигане до максимално голяма аудитория това са част от принципите, които следвам. Добрата работа с колеги в бранша не само от Адрес и Имотека, но и от други агенции за недвижими имоти във Варна и страната е друга линия, която следвам в ангажираността си в интернет пространството.

Втория ден на НКС – 2019 беше изцяло съсредоточен върху Робо брокера и начина му на работа. Имахме възможност да зададем въпросите си директно на създателите на тази умна търсачка. До колко ще ни помогне в работата, до каква степен ще бъде прозрачна и адекватна работата на Робо брокера – това бяха само част от темите, които вълнуваха колегите. Галя и Ник от „Гайда“ имаха търпението да ни отговорят на всички въпроси и притеснения от наша страна. Бяха отворени за предложения и идеи как може да се подобри работата на робоброкера.

Какво ни очаква?

Тенденциите в Имотека и Адрес са да се развиваме с динамиката на съвременния дигитален свят и нашите клиенти да получават само най-доброто и качествено обслужване. Проектите върху които се работи и съвсем скоро ще бъдат част от нашето ежедневие ще помогнат не само да се спести много ценно време, но и да се обработва и по качествено информацията, която достига до продавачи и купувачи.

Свържи се с мен!

Scroll to Top