КУПУВАЧИ

купувачи

Независимо дали сте взели решение да купите първия си дом или да разширите съществуващия си портфейл от недвижими имоти, ще Ви е необходим професионалист в областта на недвижимите имоти, който да ви насочва в процеса!

В мое лице, Вие купувачите, ще намерите всичко това! С ентусиазъм и мотивация ще Ви помогна да намерите специален имот във всеки ценови диапазон – от имоти за инвестиция до свръх луксозни такива! Целта ми е да Ви предложа обслужване на най-високо ниво. 

Да започваме!

КОНСУЛТИРАНЕ НА КУПУВАЧА

Консултацията на купувача е първата стъпка от процеса на закупуване на жилище. Ще се срещнете с мен в удобно за Вас време за да мога да науча повече, за това което търсите. Ще Ви помогна да допълните или изградите своите очаквания към бъдещия Ви имот. Дългогодишния ми опит е на Ваше разположение! Ще се убедите, че има много детайли, на които не сте обръщали внимание до сега. Пазарът е изключително динамичен! Затова е добре да Ви ориентирам какво може да очаквате. Ще Ви преведа през целия процес на придобиване, за да сте достатъчно информирани. В процеса на работа ще отговоря на всички Ваши въпроси!

Срещни се с мен !!!

ФИНАНСИРАНЕ

Изключително важен аспект при закупуване на жилище е финансирането! Не повтаряйте грешката на огромна част купувачи, които в продължение на месеци отделят от своето време за огледи на имоти и когато изберат мечтания дом немогат да реагират веднага, започва се бягане по финансови институции, нервно чакане за одобрение, документи. Губи се ценно време, а избрания имот се изпуска! “Шансът е на страната на подготвените!” Бъдете и Вие добре подготвени! 

Получавате финансова консултация от кредитния ни инспектор, който сравнява условията на различните банки и Вие правите информиран избор при най-добрите за Вас условия!

” Имам приятел/познат в банка, който ще уреди всичко! ” – В годините опит нямам сделка, която да е минала гладко и без неочаквани допълнителни условия, забавяне или усложнения след подобно твърдение от страна на Купувача! Спестете си време, нерви и труд! Работете с професионалисти! Цялата документация е на Ваше разположение, а аз съм тук за да Ви я разясня!

Получете предварително одобрение!

ТЪРСЕНЕ

Всеки момент ще получите одобрение за финансиране! Напълно наясно сте с финансовите си ангажименти след придобиване на мечтаното жилище! Ясно сте подредили очакванията и приоритетите си! Започвате дори да го виждате в съзнанието си. Готови сте да излезете в джунглата от имиоти и да изберете Вашият! Имали сте няколко насочващи срещи с мен, “Консултиране на Купувача”, в които сме поставили ясни параметри, даващи възможност да стесним кръга на търсене! Ценя Вашето и своето време! 

Готови ли сте да започнем заедно?


Scroll to Top