Сграда „Юра“ – престижни апартаменти, отличаващи се с площи, локация и качество!

3D Визуализация

„Юра“ е нова луксозна сграда в град Варна. Имот отличаващ се с локация, качество и големи площи на апартаментите!

Локация за ценители!

Сграда „Юра“ се намира между Морската градина, кв. Бриз и Парк-паметника на Българо-съветската дружба. Внимателно подбрана локация!

В близост e Делфинариум Варна – единствено по рода си в България атракционно съоръжение. Разположен е сред зеленината в северната част на Варненската Морска Градина с чудесен изглед към морето. Открит е на 11.08.1984 г. и е един от символите не само на Варна, но и на туристическите атракции в България.

Активно спортуващите в района имат на разположение:

  • тенис кортове
  • басейни
  • фитнес център
  • Търговски център – на пешеходно разстояние, с добре подбрани услуги – хранителни стоки, банка, център за плащане на месечни задължения, ресторант, заведение и множество други.

Апартаменти проектирани за големи семейства предполагат и близост на училища. В района се намират едни от най-елитните учебни заведения.

Без компромис в строителството!

Качеството на материалите е следващата важна характеристика. Сградата е осигурена от всички страни с пилоти – гарантиращи липса на дефекти в стени, подове и тавани от неравномерни слягания на земната основа. Етажните плочи са с дебелина 25см. осигуряват минимални вибрации и висока шумоизолация. Външните и вътрешните преградни стени се изграждат от тухли Porotherm на Wienerberger. Дограмата е седемкамерна с троен стъклопакет– REHAU GENEO (лидер при луксозното строителство). Системата е патентована от REHAU използва нова технология, при която средната камера на профилите се екструдира (отлива на матрица) от високотехнологичния материал RAU-FIPRO, който за първи път се използва в самолетостроенето и във Формула 1, а сега вече и в дограмата. Всички влагани материали са от най-висок клас. Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност, клас А.

Впечатляващи жилищни площи!

Сграда „Юра“ се отличава и с впечетляващи площи на апартаментите. Тук може да откриете двустайни апартаменти с 50 кв.м. дневен тракт, многостайни с родителски спални от 30 кв.м., самостоятелен дрешник от 11 кв.м. и баня с тоалет от 10 кв.м. През големи прозорци влиза много светлина и топлина в жилищата. Апартаментите са проектирани с идеята да осигурят максимален комфорт и простор за всички членове на вашето семейство.

Разберете и оценете адекватно предимствата на жилищна сграда „Юра“ – свържете се с мен и вижте на живо тези апартаменти, изберете тoзи, който най-точно покрива очакванията ви! Вече се отличавате с простор, локация и качество! Довършете с вкус! Създайте шедьовър!

сграда Юра
Сграда “Юра” – Първокачествено строителство!

Свържете се с мен!

Scroll to Top