Информацията- най-ценния ресурс в сферата на недвижимите имоти!

Имоти

Информацията е най-ценният ресурс, с който боравим в сферата на недвижимите имоти. През последните дни основната ми цел беше да се подготвя за търсенията на моите клиенти и да видя и да се запозная с нови обекти на пазара.

Филтриране на офертите

Съсредоточих се да селектирам най-добрите предложения от три предстоящи сгради, две вече в строеж и двадесет други единични обекти включително къщи и парцели, отлични за инвестиция апартаменти в райони като: Център, ЛК Тракия, Спортна зала, Общината. Това са предпочитаните квартали в града при клиенти решили да вложат парите си в двустайни апартаменти до 70 000 евро.

От всички жилища, едно се продаде за по-малко от седмица – апартамент, който не се появи на общия пазар на недвижими имоти. Двустаен, тухлен, до училище „Васил Друмев“ – Спортна зала на метри от Морската градина, жилище в отлично състояние. В този случай не само добрата информираност на брокера е от значение, но и бързата реакция от страна на купувача е важна.

  • Не се бавете с огледа!
  • Бъдете подготвени с финансирането на сделката!

Ще добавя за всички, които търсят нещо изгодно или – „Ако нещо изкочи“ или любимото ми „Ако някой е на зор“. Нищо няма да изскочи, ако търсите сами в имотните портали.

Изберете добре информиран брокер!

Изберете си добре информиран брокер и нека той да търси вместо вас! Голяма част от отличните апартаменти не стигат до реклама, а друга част от тях не се рекламират правилно и напълно е възможно да ги подминете, като оферти. Винаги държа да видя максимално много предложения лично. Един апартамент е много повече от параметрите записани в интернет. Има специфика за всяка една оферта, особено внимание трябва да се обърне ако сте решили да закупувате парцел или къща. Петдесет квадратни метра изглеждат и много, и малко, в зависимост от строителството. Помислете си само колко може да ви спести един брокер, който е запознат не само юридически и документално, а и с историята на сградата, района, бъдещата перспектива и е видял лично много обекти.

Нови обекти !

Три нови обекта от доказан строител и инвеститор предстоят да се започнат в град Варна. Районите са корени различни и в широк диапазон от цени. Може да станете собственици на жилище в сграда с неоспоримо качество в строителството на цена от 800 евро на кв.м. в район Бриз.

Четири различни начина да инвестираш в недвижими имоти !!!

Тук може да прочетете статията ми за инвестиции и да разберете как мога да ви помогна с информация преди тя да се е появила в публичното пространство.  Сградата ще се намира на метри от спирка в близост до магазин „Кауфланд“.  

Строителите обръщат внимание на детайлите!

Други интересни обекти, са тристайни апартаменти от 84 кв.м. на 45 000 евро във Възраждане и двустайни на 35 000 евро. Това са само числа,  но когато видите тези жилища с качествено строителство, отлично разпределение на площите и заобикалящата среда с усещане на затворен комплекс, определено няма да искате да си тръгнете.

В средата на седмицата на пазара излезе  малка сграда в центъра с предимно двустайни апартаменти на цени от 42 000 до 49 000 евро. Отлични с цел инвестиция. В тази част на централните райони има учудващо много места за паркиране в „Синя зона“ и собствениците на жилища срещу 50 лв заплатени към Общината за година, могат да паркират.

В края на седмицата присъствах на презентация на премиум сграда в топ Център. Сградата пресъздава духа на стара Варна съчетана с най-високо качество и модерни технологии в строителството. Както по време на презентацията беше казано – Имот за маниаци. Тук ще откриете хармония между камък и стъкло, площи на спални от 32 кв.м., малко на брой жилища. Лукс и внимание към детайлите са заложени още по време на строежа. Зелени площи и места за релакс достъпни само за живущите.

Това е само малка част от информацията, която мога да споделя тази седмица.

Избирайте умно, бързо и информирано!

Свържете се с мен!

Scroll to Top