БРИЗ ДЕЛУКС

Бриз Делукс

Бутикова сграда от 10 апартамента в район Бриз.

Промоционални цени на АКТ 14 до края на Септември!

 • Съчетание на уют и лукс в градска среда. 
 • Много добра локация с изключително лесен достъп до основна пътна артерия. 
 • Жилищният комплекс се намира в район с отлична инфраструктура и лесен достъп до центъра и бул. „Васил Левски“. 
 • Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност, разположен в един от най-добре развитите и уредени райони на Варна. 
 • Осигурена максимална сигурност – контролиран достъп. 
 • Богато озеленено вътрешно дворно пространство. 
 • Обособени кътове за релакс, отдих и детска площадка. 
 • Дворното пространство е решено с внимание към детайла.
Имотека офис

Пазара на недвижими имоти в сегмента на офисите е най-силно засегнат от последствията на пандемията. Там наблюдавахме както хиляди освободени площи в големите градове, така станахме свидетели на едни от най-големите сделки в сферата за покупко-продажба и наемни отношения. 

Сделките, които стигнаха до публичното пространство:

Varna

Здравната криза причинена от Корона вируса доведе до бързи темпове в развитието на тенденции, които бяха започнали да се наблюдават в сферата на недвижимите имоти. 

В търсенето на по-качествена среда на живот, по-големи площи и възможности за лично пространство за всеки член на семейството доведе до сериозни промени в новите сгради, които предстоят да излязат на пазара. 

технически паспорт

Темата за техническите паспорти беше широко дискутирана в медийното пространство през последните месеци. Многото въпроси и неясноти ще я държат актуална в следващите три години.

Кое е най-важното, което трябва да се знае за тях?

 1. Какво представлява: 

Технически паспорт на сграда е документ, който включва техническите характеристики на сградата, инструкции за експлоатация, ремонт и отразява всички извършени строителни и монтажни работи след въвеждането на сградата в експлоатация (§5, т.64 от ЗУТ).

 1. Какво съдържа техническия паспорт?
Люба Просеникова

Корона Вируса промени пазара на недвижими имоти. Повече на брой трудни сделки със сложна документация и допълнителни детайли и въпреки това – успешно приключени. Наблюдаваше се допълнителна изнервеност и повече неовладяна емоция във всички.

Как да финансирате закупуването на недвижим имот?!

Първото и най-важното при покупка на жилище е осигуряване на финансиране. Лични средства и ипотечен кредит са основните източници, които се използват за финализиране на сделка с недвижима собственост.

Сделките за недвижими имоти, в по-голямата си част, се финансират чрез ипотечни кредити. Именно затова банките предлагат различни възможности за структуриране на искания кредит спрямо клиента и спецификите на имота.

как да продадеш имот на най-добра цена

Какво може да направите, за да продадете имота си на възможно най-добра цена? В статията ще срещнете идеи, които може да използвате преди да започнете с продажбата на Вашия имот. Тези малки промени ще оставят едно приятно чувство в купувачите за Вашия дом – усещане за повече пространство, светлина, място за багаж, топлина и сигурност. За да придадете търговски вид на имота, основно трябва да отделите време, не се изискват специални умения.

10 причини да избереш брокер на недвижими имоти

Днес всичко може да открием в Интернет. Това е един чудесен източник на информация, но въпреки наличието на толкова много ресурси, те не могат да заместят професионалиста. Например ако Ви боли зъб, няма да влезнете в Интерент и да прочетете всичко, за това как да се излекувате или да го изкарате, а ще отидете на зъболекар. Минете през процеса на покупко-продажба на имота си безпроблемно, спестете пари и време като наемете брокер. Ето десет причини защо да се обърнете към професионалист:

Ателие

Често в своята практика при работа с клиенти срещам объркване или неточност в информацията относно разликата в статута на предлаганите обекти. Изключително важно е да изясните този аспект с купувачите си за да им спестите неудобства на по-късен етап. Като професионалист в сферата при първа среща с купувачи винаги обеснявам какви са разликите между апартамент и ателие. На пазара се предлагат жилища с различен статут. Някои от причините са:

 • по – ниска пазарна цена;
 • липса на някое изискване, за да отговаря напълно на Закона и др.

Какво определя един обект да е апартамент?

Асоциация на Наемодателите в България

интервю с Красимир Андреев

В тази статия и видеото към нея ще намерите важна информация за всички, които имат апартаменти за нощувки или мислят да инвестират в този вид бизнес.

Какво представлява „Асоциация на наемодателите в България“ – независима организация, която цели да инициира диалог за правата и задълженията на наемодателите, да подобри информираността и конкурентоспособността в сферата на отдаването на имоти под наем или за настаняване на гости, както и да насърчи споделянето на добри практики между представителите на тази област.


Scroll to Top