ЗА МЕН

Аз съм Люба и съм брокер на недвижими имоти към Имотека, гр.Варна. Вярвам, че за да си добър в това, което правиш ти трябва правилната мотивация, технически познания, лоялност и визия за бъдещето ти развитие в професионален и личен план. 

Стартирах в малка фирма за имоти като технически секретар през 2012. Многобройни сложни документални казуси, тежки сделки и нелоялна конкуренция ми показаха, че лесно няма. Научих се да следя за най-малките детайли, които в моята професия могат да са „тънката червена/разделителна линия“ между грейналите от щастие очи на доволни купувачи и човешка драма с дела за стотици хиляди евро! Отново там, започнах да формирам за себе си ценностна система, начин на работа с клиенти, коректност, лоялност. Научих неписаните правила на професията!

Контактувала съм с много брокери – от тарикати „еднодневки“, които чакат сделката да дойде при тях, до професионалисти с дългогодишен опит, които развиват целенасочено необходимите уменията и гонят точно поставените си цели за да бъдат в лявата, високоскоростна лента на успеха.

Опит с работа със земеделски земи, отново натрупах по същото време. В този сегмент на недвижимите имоти работата ми беше свързана и с откриване на многобройни наследници, дори пръснати по целия свят. Превърнах се в малък частен детектив.

Фирмата промени концепцията си. Насочих се към наеми и продажби. Един нов за мен, изключително динамичен и комуникативен свят подчинен на други правила.

Сертификат за оценител на Люба Просеникова

Усетих, че образованието ми по Психология ми дава основа и се насочих към редица обучения за продажби, оценка на недвижими имоти, реклама, управление на проекти и още много други. С тяхна помощ и с многобройни ежедневни казуси започнах да изграждам концепцията си на работа. Изключително много ценя обратната връзка от клиентите си. Тя ми помага да се стремя да давам повече, да заслужавам доверието им, а не просто да го получавам на готово. 

Разбрах, че за да помагам на хората, които са ми се доверили, трябва да имам силен партньор, който да ми даде да черпя от многогодишния опит, доказало се „know-how”, силен мениджмънт и здраво-мислещи активни колеги.

Направих свое проучване на фирмите на пазара на недвижими имоти. Стигнах до извода, че няма перфектни, но има такива, които не бягат от предизвикателството на новите идеи, стремят се към ефективен работен процес и развитие, и предоставяне на по-добра услуга. Търсех три неща – бранд, мениджър и екип. Избрах Имотека. Отне ми време да се адаптирам към корпоративната структура и работа, да вникна в смисъла на вътрешните правила и да разбера, че те съществуват, за да мога аз да се съсредоточа и да развия това, което вече бях започнала да правя!

От 01.12.2016 успявам, благодарение на силна подкрепа, да сбъдвам мечтите на моите клиенти. Имам своите заслужени малки победи, които в личен план са в резултат на тежки битки и седем дневна работна седмица. Апартаменти, къщи, парцели, земеделски земи, промишлени имоти – в крайна сметка работя с хора, с които взаимно сме си показали уважение и доверие.

Искам да благодаря на всички клиенти и приятели, които оцениха през годините старанието и желанието ми да получат открита комуникация, професионализъм и ангажираност към проблемите им.

Разберете повече за работата ми, като се свържете с мен.

Грамота на Люба Просеникова: Най-активен консултант в онлайн пространството за първо тримесечие на 2018 година
Грамота на Люба Просеникова: Най-активен консултант в онлайн пространството за първо тримесечие на 2018 година
Грамота на Люба Просеникова: Консултант с най-висок оборот в кантора Батенберг през първо тримесечие на финансовата 2018 година
Грамота на Люба Просеникова: Консултант с най-висок оборот в кантора Батенберг през първо тримесечие на финансовата 2018 година
Грамота на Люба Просеникова: Консултант на първото тримесечие на финансовата 2018 година. Най-голяма сделка.

Грамота на Люба Просеникова: Консултант на първото тримесечие на финансовата 2018 година. Най-голяма сделка.
Удостоверение за професионално обучение на Люба Просеникова, брокер недвижими имоти, гр.
Варна.
certificate
Сертификат за завършено обучение

Scroll to Top